Снимки Булфото, Българска федерация по хандбалСериозни печалби за Варна се очакват

...
Снимки Булфото, Българска федерация по хандбалСериозни печалби за Варна се очакват
Коментари Харесай

Сериозни печалби за Варна се очакват от европейското по плажен хандбал

Снимки Булфото, Българска федерация по хандбал

Сериозни облаги за Варна се чакат от европейското състезание по плажен хандбал от 13-и до 18-и юли. Надпреварата ще се организира на четири стадиона на южния плаж под плувен басейн " Приморски ". Проверка на " Петел " откри, че до този миг са направени резервации за над 15 000 нощувки единствено за състезатели, съдии, длъжности лица и публични посетители в седем варненски хотела. Очаква се обаче да бъдат непокътнати места и в други хотели, защото ще дойдат и над 5000 непознати туристи. Отделно Германия, Франция и скандинавските страни ще създадат филми за Варна, които ще бъдат излъчени по най-големите им малките екрани. Самото огромно спортно събитие също ще се предава от елитни малките екрани на Стария континент.

37 тима, 18 за дами и 19 за мъже, са се записали за топ надпреварата по плажен хандбал в Европа, написа bulgarianhandball.eu. Срокът за регистрация завърши в сряда вечерта и броят на деклариралите присъединяване съвсем доближи върха от 20 + 20 тима, който беше подложен на Евро`2019 в Полша. Всички поръчки са признати от EHF, само че поради обстоятелството, че в шампионата би трябвало да вземат участие 16 мъжки и 16 женски тима, за първи път ще в историята на шампионатите по плажен хандбал ще бъдат извършени квалификации. Това се постанова заради анулацията на два шампионата, които трябваше да се състоят през лятото на 2020-та и трябваше да послужат като пресявки за евро шампионата. Квалификациите ще се проведат в границите на Евро`2021 във Варна, като детайлностите и точните дати на срещите, както и разпределението на тимовете за предварителния кръг на шампионата, ще бъдат обявени от ЕХФ скоро.



Мъжки тимове, регистрирани за ЕВРО`2021: България, Хърватия, Дания, Испания, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Швейцария, Швеция, Турция, Украйна

Женски тимове, регистрирани за ЕВРО`2021: България, Хърватия, Дания, Испания, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Швейцария, Турция, Украйна

На предходното европейско състезание Дания стана двоен първенец, спечелвайки златните оценки и при двата пола. Норвегия и Унгария завоюваха второ и трето място при мъжете, а Унгария и Холандия взеха сребърните и бронзовите медали при дамите.



За шампионата при юношите и девойките до 17 години, което ще се организира 8 до 11 юли, поръчки за присъединяване са подали 36 тима – по 18 първи двата пола.

При подрастващите няма да има подготовка и всички регистрирани ще вземат участие във финалния шампионат.

Юношеските тимове, регистрирани за ЕВРО`2021: България, Хърватия, Чехия, Испания, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Словения, Швейцария, Швеция, Украйна.

Отборите при девойките, регистрирани за ЕВРО`2021: България, Хърватия, Испания, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Литва, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Словения, Швейцария, Швеция, Украйна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР